Om hytta

Foto: Andreas Winter

Den nye Storlihytta er et eventyrlig lokale med nydelig utsikt og god plass til både små og store selskaper, arrangementer, kurs og intimkonserter. Her er det høyt under taket, god akustikk og nok plass til å dekke til ca. 40 personer.

Storlihytta har et eget kjøkken, og vi hjelper deg gjerne med planleggingen av ditt selskap eller møte. 

Det er 22 sengeplasser om man ønsker å overnatte. Det er dusj, toalett, handicaptoalett og et handicapsoverom i 1.etasje. Ønsker du å kombinere selskapet ditt med uteaktiviteter, er det et stort flatt område rett utenfor hytta. I kort gåavstand er det flotte turstier og et grindbygg. Her er det benker med sitteplasser, mulighet for å låne bålpanner og griller. Storlihytta er trinnfri i 1.etasje og er dermed tilrettelagt også for rullestolbrukere.

Storlihytta er en betjent hytte med servering når den er åpen i regi av frivillige eller vår bestyrer. Utenom dette er den ubetjent, som betyr at du må booke den for å få tilgang til den. Booker du hytta i jobbsammenheng eller til et privat selskap / samling vil du motta en kode til døra for å låse deg inn og ut av hytta. Du må da selv sørge for mat, om du ikke bestiller gjennom f.eks Monica Mat. 

Hund: Det er dessverre ikke tillatt med hund inne på Storlihytta.