Frivillig i storlihyttas venner

Foto: Lone Kjersheim

Frivillighet og dugnadsarbeid er selve ryggraden i Turistforeningens virksomhet. Med den fantastiske innsatsen fra alle frivillige, kan vi opprettholde det varierte tilbudet og aktivitetsnivået. Vi har hele tiden behov for flere og håper du kan tenke deg å være med som frivillig i foreningen vår. Litt mitt, litt ditt – sammen gjør vi tilbudet variert og godt.

Storlihyttas Venner

Storlihytta er DNT Romsdal sin storstue i Moldemarka. Her ønsker vi at de besøkende skal trives godt, føle seg velkommen og inkludert, og dermed komme tilbake. Om det er for å besøke kaféen, delta på et arrangement, sitte på trappa og nyte utsikten mens de tar seg en pust i bakken eller lignende.

For at Storlihytta skal bli et godt sted å være og åpent for folket trenger vi hjelp av frivilligheten. Vi håper at mange ønsker å være med i Storlihyttas Venner og bidra med dugnadsarbeid. Det er i samarbeid med frivilligheten som stiller opp på dugnad at Storlihytta og området vil bli best, og bli det stedet som lokalbefolkninga og tilreisende ønsker å besøke og ta vare på.

Dugnadsarbeid er både sosialt og trivelig! Du kan melde deg som frivillig til ulike arbeidsoppgaver og du kan bidra mye dersom det passer seg eller en gang eller to iløpet av et år dersom det passer best. All frivillig innsats er gull for oss!

Velkommen til å bli med på laget og bli endel av det sosiale dugnadsfellesskapet.

Dugnadsoppgaver

Det er ulike oppgaver som må gjennomføres for å drifte Storlihytta er eksempelvis:

• Være med å ha ansvar for og drifte åpen kafé på Storlihytta på bestemte dager. Det settes opp vaktlister som du kan sette deg opp på.
  • Bidra med bakst for salg.
  • At vi kan spørre deg når det er behov for hjelp til å vaske på hytta. Vaske etter utleie og etter åpen kafé.
  • Omsorg for uteområdet slik at besøkende til Storliaområdet tives og kommer tilbake.
  • Hjelpe til på arrangement som gjennomføres på/ved Storlihytta.

Meld deg som frivillig i skjemaet under eller her, slik at vi kan få en oversikt over hva du ønsker å bidra med i Storlihyttas Venner.