DNT ROMSDAL SØKER EKSTRAHJELP/ TILKALLINGSVIKARER PÅ STORLIHYTTA

Vinterutsikt fra Storlihytta
Vinterutsikt fra Storlihytta Foto: Rasmus Rasmussen

Nye Storlihytta ligger flott til i Moldemarka og er en viktig møteplass i marka og et fint turmål for turgåere i alle aldere. Nå søker vi etter ekstrahjelp/tilkallingsvikarer.

Her er det åpen kafè fast hver onsdag og søndag hele året. Kafèn driftes i hovedsak av frivillige på dugnad med tilrettelegging fra DNT Romsdal sin administrasjon.

I tillegg til kafè skal hytta være en arena for hele byens befolkning og leies av både bedrifter/privatpersoner/lag og foreningen til ulike anledninger. Hytta benyttes også til interne møter, kurs, samt aktiviteter og åpne, større arrangement i regi av DNT Romsdal.

Stillingen passer for deg som:

• Jobber strukturert og systematisk
  • Har god gjennomføringsevne og liker å jobbe selvstendig
  • Er utadvendt og glad i å jobbe med mennesker
  • Er serviceinnstilt
  • Har en fleksibel hverdag og kan jobbe både dag, kveld og helger som fast ekstrahjelp/tilkallingshjelp

Arbeidssted og arbeidstid
Arbeidssted er Storlihytta i Moldemarka. Arbeidstid vil variere hver måned etter mengde aktivitet og utleie på hytta. Arbeidsoppgaver og -tid avtales nærmere for hver måned med bestyrer på Storlihytta.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være:

• Vask og klargjøring til utleie og kafédrift
  • Bidra inn i kafèdrift v/behov
  • Generelt vedlikehold i og rundt hytta

Kort om DNT Romsdal
DNT Romsdal er regionens største friluftsorganisasjon med 3400 medlemmer. Formål er å arbeide for et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv, og for sikring av friluftslivets natur- og kulturgrunnlag. Foreningen har siden stiftelsen i 1889 drevet med hytter, ruter og turer i fjellet og marka, i tillegg satses det på kystfriluftsliv. Visjonen er naturopplevelser for alle.

Søknad og CV sendes på epost til storlihytta@dnt.no og merkes SØKNAD STORLIHYTTA. Spørsmål om stillingen kan rettes til bestyrer på tlf 957 85 345 eller på epost til storlihytta@dnt.no

Tiltredelse etter avtale, helst snarest mulig.

Søknadsfrist 16.01.2022.

Skrevet av Beate Røberg Bjørnerem 29. desember 2021