Ledig stilling på Storlihytta

DNT Romsdal ønsker å skape mer aktivitet på Storlihytta og utlyser en stilling i 60 % som bestyrer på hytta.

For å skape mer aktivitet på Storlihytta i Moldemarka utlyser DNT Romsdal en stilling i 60 % som bestyrer på hytta. Stillingen er et 2-årig engasjement med mulighet for forlengelse og utvidet stillingsandel hvis det skapes tilstrekkelige inntekter gjennom utleie og aktiviteter på hytta.

Som bestyrer vil du ha ansvar for økonomi og drift av hytta, utvikle et godt tilbud for ulike brukergrupper, skape aktivitet. Du vil ha et tett samarbeid med administrasjonen og styret til DNT Romsdal.

Storlihytta ligger flott til i Moldemarka. Hytta stod ferdig i 2020, og det ble på sensommeren startet opp med åpen kafé 2 dager i uka i tillegg til utleie. Hytta skal være et godt sted for folk på tur, ulike aktiviteter, dugnadsarbeid, åpen kafé, interne møter, kurs og aktivitet i DNT Romsdal, samt for alle som leier hytta til ulike formål.

Arbeidssted
Storlihytta i Moldemarka, samt på DNT Romsdal sitt kontor ved behov.

Stillingen passer for deg som:

• Jobber strukturert og systematisk
  • Har god gjennomføringsevne og liker å jobbe selvstendig
  • Har gode kommunikasjonsferdigheter
  • Er flink til å samarbeide
  • Er utadvendt og glad i å jobbe med mennesker
  • Er serviceinnstilt
  • Har gode datakunnskaper
  • Har fokus på økonomi og markedsføring, inkl sosiale medier
  • Vil bidra til å utvikle tilbudet på Storlihytta
  • Kan jobbe noen ettermiddager/kvelder og helger
  • Har evne til å tilegne deg ny kunnskap
  • Er glad i friluftsliv og har kjennskap til turistforeningen

Sentrale oppgaver er:

• Booking, økonomi, salg og markedsføring av lokalet
  • Koordinere frivillige
  • Kafédrift
  • Ansvar for å skape aktivitet på hytta
  • Bidra til å vedlikeholde anlegget

Betingelser:
Lønn på nivå med tilsvarende frivillige organisasjoner.

Kort om DNT Romsdal
DNT Romsdal er regionens største friluftsorganisasjon med 3400 medlemmer. Foreningen har siden stiftelsen i 1889 drevet med hytter, ruter og turer i fjellet og marka. I tillegg satses det på kystfriluftsliv. Formål er å arbeide for et enkelt, aktivt, allsidig og miljøvennlig friluftsliv, og for sikring av friluftslivets natur- og kulturgrunnlag. Foreningen skal skape friluftslivsaktiviteter, arrangement, turer og kurs, og tilrettelegge for at folk benytter friluftslivet på egenhånd. DNT Romsdal dekker Romsdalskommunene og foreningen er tilknyttet Den Norske Turistforening (DNT).

Søknad og CV sendes på epost til foreningen. Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder på tlf 415 53 367 eller epost dntromsdal@dnt.no.

​​​​​​​Tiltredelse etter avtale, helst snarest mulig.

Søknadsfrist 08.11.2020.

Foto: Merete Hagbø